Yayın Tarihi: 16.09.2024 15:00

Katılımcı bir yönetim ve yenilikçi insan kaynakları uygulamalarıyla sürekli gelişime öncülük etme misyonunun gereği olarak Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile ortak yürütülen proje kapsamında Personel Daire Başkanlığı İletişim Merkezi (PİMER) web modülünü geliştirilmiştir.


Oluşturulan bu modül ile Üniversitemiz personelinin görüş, öneri ve isteklerini doğrudan iletebilmesi, üniversite içi ve üniversite dışı paydaşların iletişim etkinliğinin arttırılması gayesiyle hızlı, etkin ve çözüm odaklı yaklaşımlar ile Üniversitemiz insan kaynakları uygulamasına dair kalite süreçlerinde sürekli iyileştirme çalışmalarının etkinliğinin arttırılması amaçlanmaktadır.



İç ve dış tüm paydaşlarımızın Üniversitemiz insan kaynakları uygulamaları ile ilgili görüş, öneri, istekleri ve geri bildirimlerini PİMER sistemi üzerinden iletmeleri önceliğimiz olup, Daire Başkanlığımızın diğer iletişim kanalları da bu süreçte aktif olarak hizmet vermeye devam edecektir.


Personel Daire Başkanlığı İletişim Merkezi (PİMER)’ne persdb.isparta.edu.tr/tr/pimer adresinden ve web sayfamızdaki menüden ulaşılabilmektedir.